chironieuws: februari 2021

JOEPIE, WE MOGEN JULLIE ALLEMAAL TERUG ONTVANGEN!

Iedereen terug Chiro en daarom zijn wij heel blij! Ga snel kijken wat dit net betekent in onze nieuwsbrief!

chironieuws: januari 2021

GELUKKIG NIEUWJAAR!

Ook nu hebben we weer een brief vol nieuws voor jullie klaar! Ga hem snel lezen! 

chironieuws: december 2020

Joepie! We kunnen terug van start gaan met Chiro onder de 12 jaar! Ook vele andere belangrijke dingen worden besproken in de nieuwsbrief, dus lees hem! 

chironieuws: november 2020

Deze maand zitten we in een gekke tijd! Lees onze nieuwsbrief zeker zodat je op de hoogte blijft van ons chirogebeuren deze maand. 

chironieuws: oktober 2020

Het chironieuws voor deze maand staat weer voor je klaar! Klink hem snel open en zie welke nieuwtjes de leidsters deze maand voor jullie in petto hebben! 

chironieuws: september 2020

Hier is hij dan! De eerste nieuwsbrief van het nieuwe chirojaar! Veel leesplezier, want er staat belangrijke informatie in! 

chironieuws: mei 2020

Joepie! We mogen op kamp. Lees alle info over het kamp in deze nieuwsbrief. 

De chirozondagen zullen nog niet terug doorgaan.

chironieuws: maart 2020

chironieuws : Februari 2020

Februari is een drukke chiromaand! Zeker de moeite om de nieuwsbrief even te checken.

chironieuws: februari 2020

Het is alweer maart! De tijd vliegt weer voorbij, hou zeker alle nieuwtjes goed bij.

chironieuws: april 2020

Door het Coronavirus ligt alles even stil, ook de werking op zondag.

chironieuws: januari 2020

Weer een jaartje ouder! Onze nieuw(jaar)sbrief staat vol nuttige informatie!

December is feestmaand! zeker de moeite om de nieuwsbrief te lezen.

chironieuws: december 2019

chironieuws: november 2019

Check zeker de nieuwsbrief voor November. Christus Koning zal dit jaar anders zijn dan anders.

chironieuws: oktober 2019

Oktober is een drukke Chiromaand, lees dus zeker goed de nieuwsbrief zodat je niks over het hoofd ziet!

chironieuws: september 2019

Het nieuwe chirojaar gaat weer van start en dat betekent een nieuwe nieuwsbrief! In de nieuwsbrief van september vind je alle info over de werving, dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen!

chironieuws: mei 2019

chironieuws: juli 2019

chironieuws: juni 2019

Bijna zomer, bijna kamp! Lees hier de nieuwtjes van juni 2019

De laatste nieuwsbrief van het werkjaar 2018-2019!

chironieuws: april 2019

Het Chironieuws van mei vind je hier!

chironieuws: maart 2019

Nieuwe maand is nieuw Chironieuws! Check het hier!

chironieuws: februari 2019

De nieuwtjes van maart vind je hier! 

chironieuws: januari 2019

Nieuw Chironieuws, check it out!

Gelukkig nieuwjaar! Nieuw jaar dus nieuwe Chironieuwtjes. Check it out!

chironieuws: december 2018

chironieuws: november 2018

Nieuwe maand is nieuwe nieuwsbief! Veel chironieuwtjes voor december dus lees hem zeker eens door!

chironieuws: oktober 2018

Check even de nieuwsbrief voor het Chironieuws van november!

Het Chirojaar is ondertussen een maandje bezig. Oktober is een drukke Chiromaand, dus check even de nieuwsbrief!

chironieuws: september 2018

Het nieuwe chirojaar gaat weer van start en dat betekent ook een nieuwe nieuwsbrief. In de nieuwsbrief van september vind je alle info over de werving, dus zeker de moeite om eens een kijkje te nemen.

Het nieuwe chirojaar

Het chirojaar zit er weer bijna op, maar dat betekent ook dat er weer een nieuw jaar aankomt met een nieuwe groep én met nieuwe leidsters. Hier even een kort overzichtje omtrent de laatste zondag van augustus en de eerste zondagen van september.

        - Op zondag 26 augustus zullen we afscheid nemen van de leidsters die stoppen met de chiro. Dit is tevens ook de laatste zondag            met je huidige groep en je huidige leidsters. 

        - Op zondag 2 september is het overgang. Dit betekent dat jullie nieuwe leidsters krijgen en ook dat de oudste leden van elke                  groep van groep zullen veranderen.

        - Op zondag 9 september is het werving. Op deze dag zullen we met een stoet door de straten van Arendonk fietsen. Hierbij zijn 

          natuurlijk alle nieuwe gezichten meer dan welkom. Meer info hierover zal je binnenkort terugvinden op onze facebookpagina en 

          ook in de nieuwsbrief van september. 

chironieuws: juli 2018

Joepie, het is zomer en dat betekent ook chirokamp!! Wij kijken er alvast heel erg naar uit en wij hopen jullie ook. In de nieuwsbrief van deze maand kan je de laatste details over het kamp terugvinden.

chironieuws: juni 2018

Juni betekent voor velen van ons examens. In de nieuwsbrief vind je alle info omtrent de examenwerkingen voor de oudste groepen. Denk er ook nog eens aan om je in te schrijven voor kamp, want 1 juli zal het de allerlaatste kampinschrijving zijn. Neem snel een kijkje in de nieuwsbrief voor meer info.

chironieuws: mei 2018

Mei is een drukke maand met onder andere het feestweekend van Arendonk Zingt & Swingt en de eerste kampinschrijving. Bekijk dus zeker de nieuwsbrief eens! 

chironieuws: april 2018

April is een zeer rustige maand, dus er staat deze maand niet veel op de planning. Enkel op 1 april hoeven jullie niet naar de Chiro te komen, want dan is het Pasen! 

chironieuws: maart 2018

Wat vliegt de tijd snel! Ondertussen is het alweer de maand maart en valt er dus weer vanalles te beleven. Op zondag 18 maart is het GEEN chiro wegens planningsweekend van de leiding. Alle info vind je terug in de nieuwsbrief!

chironieuws: februari 2018

Deze maand staat het afdelingsweekend op de agenda! Ook vieren we dit jaar carnaval op de chiro, dus neem zeker eens een kijkje in de nieuwsbrief!

chironieuws: januari 2018

Joepie! Het nieuwe jaar is van start gegaan. 2018 hebben we alvast goed ingezet, dus we kunnen op zondag terug naar de chiro komen. Check snel de nieuwsbrief om te zien wat er in januari te gebeuren staat.

chironieuws: december 2017

December is een feestmaand! Helaas voor de oudere groepen ook een maand die minder leuk start, namelijk met examens. Kijk snel even in de nieuwsbrief wanneer het wel en geen chiro is. 

chironieuws: november 2017

November is een feestmaand met onder andere Christus Koning. Neem snel even een kijkje!

-------

PS: denk er ook nog eens aan om je in te schrijven en het lidgeld te betalen voor 30 november.

chironieuws: oktober 2017

Alle info in verband met de brunch en dag van de jeugdbeweging vind je hier terug. Op zondag 29 oktober is het GEEN chiro, de leidsters gaan dan op weekend met de leiders. 

chironieuws: september 2017

Het nieuwe jaar is alvast goed gestart! In de nieuwsbrief van deze maand vind je alle info in verband met werving & kom je ook de data van het chiroweekend te weten. Neem dus zeker eens een kijkje!

  chironieuws: juli 2017

Woehoew, de zomervakantie is al volop bezig, DUS het chirokamp komt dichter en dichter! Spannend! Wij kijken er alvast heel hard naar uit. In de nieuwsbrief van deze maand staan ook nog enkele belangrijke data in verband met het kamp, dus neem zeker een kijkje!

-------

PS: indien je nog graag een attest hebt voor belastingsaangifte i.v.m. het chirokamp van 2016; neem dan contact op met onze veebee Nele. Haar gegevens vind je onder de pagina "contact".

  chironieuws: juni 2017

De zomermaanden staan voor de deur, juni is er zelfs al aan begonnen en dat wil zeggen: een nieuwsbrief vers van de pers! Er staat onder andere info in over de examenwerkingen én ook niet onbelangrijk: we kunnen jullie stem gebruiken om lekkere, gratis bqq te winnen op kamp. Zeker even checken dus!

-------

PS: niet vergeten: zondag 9 juli is de laatste kans om je in te schrijven voor ons spetterend chirokamp!!!!!!

  chironieuws: mei 2017

Ook voor de maand mei hebben wij natuurlijk weer een nieuwsbrief klaar! Deze maand wordt gekenmerkt door het leukste festival van het jaar: Arendonk zingt en swingt!!! Verder staan ook de eerste kampinschrijvingen op het programma. Klik snel op de nieuwsbrief voor meer informatie daaromtrent.

  chironieuws: april 2017

Bijna april, dus tijd voor de maandelijkse nieuwsbrief! April is een rustige chiromaand met véél zondagen vol chiroplezier!!! Enkel op Pasen hoeven jullie natuurlijk niet naar de chiro te komen en kan je in alle rust van je paaseitjes genieten!

  chironieuws: maart 2017

Zoals elke maand, vinden jullie ook in maart weer al het chironieuws terug in onze nieuwsbrief! Het belangrijkste deze keer: op zondag 19 maart is het GEEN chiro omdat de leidsters en leiders dan op planningsweekend gaan om het kamp voor te bereiden!

  chironieuws: februari 2017

Februari is alweer van start gegaan. Deze maand organiseren de aspi's en aspiranten hun aspifuif en gaan we ook op afdelingsweekend! Check de nieuwsbrief voor meer info!

-------

Zoals de meesten onder jullie intussen wel weten gaan alle groepen het laatste weekend van februari (24-26) op afdelingsweekend! Maar we hebben gemerkt dat we van enkele ouders geen of een onjuist mailadres hadden. Degene die nog niet op de hoogte zijn van het ledenweekend raden we aan om zelf even een mailtje te sturen naar de mailverantwoordelijke van de groep waarin je dochter zit (te vinden bij leidingsploeg). Op deze manier kan je dochter toch nog mee op weekend! Sorry alvast voor het ongemak.

PS: enkel de tiptiens zullen niet op weekend gaan van 24-26 februari, maar van 3-5 maart.

  chironieuws: januari 2017

De tijd vliegt ook op de chiro voorbij! 2017 hebben we goed ingezet, de feestjes zijn achter de rug en dat betekent ook dat we terug naar de chiro kunnen komen op zondag! Check zeker even de nieuwsbrief van januari om te kijken wat er deze maand op de planning staat.

  chironieuws: december 2016

Sinterklaas, Kerstmis, oudjaar, ... een maand vol feestjes, maar helaas voor de oudere groepen ook een maand die begint met studeren! Bekijk snel de nieuwsbrief voor informatie over de examenwerkingen en wanneer het wel of niet chiro is.

  chironieuws: november 2016

Wat gaat de tijd weer snel! In november vieren we onder andere Christus koning op de chiro! Lees snel de nieuwsbrief voor meer informatie!

  chironieuws: oktober 2016

Joepi! Onze allerlekkerste brunch is er weer! Op 2 oktober kunnen jullie allemaal komen smullen in de bemdhal. Vervolgens is het op zondag 15 oktober geen chiro, én is het 21 oktober dag van de jeugdbeweging. Neem een uitgebreid kijkje in de nieuwsbrief van deze maand!

  chironieuws: september 2016

De start van een nieuw chirojaar, nieuwe leidsters, nieuwe leden, nieuwe groepen, en meer vind je in de nieuwsbrief van de maand september terug. Neem snel een kijkje! 

  chironieuws: juli 2016

Kampinschrijvingen, valiezen inladen, en nog maar een keertje chiro deze maand! Neem zeker eens een kijkje in de nieuwsbrief als je meer info wilt over wat er deze maand allemaal op de planning staat!

  chironieuws: juni 2016

Juni komt alweer om de hoek piepen. De maand met examens voor de oudste groepen en de leidsters, maar ook de laatste maand voor de zomervakantie eindelijk begint! Neem zeker eens een kijkje in de nieuwsbrief!

  chironieuws: mei 2016

Mei is een drukke chiromaand. Het volleybaltornooi, kampinschrijvingen en meer vind je in de nieuwsbrief van deze maand!

  chironieuws: april 2016

Onder andere de croqueskesslag van de tiptiens en het aspiweekend staan op de planning deze maand. Zeker eens een kijkje nemen in de nieuwsbrief dus!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now