Inschrijven voor de chiro? Dat doe je zo.

Inschrijven voor de Chiro gebeurt voortaan online. Hieronder vind je het inschrijvingsformulier voor chirojaar 2020-2021! Dit formulier kan invullen voor je kind. We willen je vragen dit zo snel mogelijk te doen. Van zodra je bent ingeschreven, ben je verzekerd en word je onder andere in ons mailbestand opgenomen. Deze mails kunnen over belangrijke dingen zoals het weekend of bepaald uitstappen (Christus Koning, ...) gaan en het is daarom dus van belang dat we jullie gegevens hebben. 

Het lidgeld bedraagt €45, dit moet gestort worden op het rekeningnummer BE76 6528 3967 2195. De uiterste betaaldatum is 21 oktober 2020. Gelieve dit te respecteren. Vergeet niet de naam, voornaam en de afdeling van je dochter te vermelden bij de betaling! Voorbeeld: Josfinneke Vermeulen - Aspi's. Het lidgeld wordt benut voor de verzekering bij Chirojeugd Vlaanderen vzw. Daarnaast kopen we hiermee spelmateriaal en gebruiken we het voor het onderhoud van onze lokalen.Nieuwe leden kunnen een aantal weken naar de Chiro komen om te proberen of ze het wel leuk vinden. Op deze zondagen zijn ze toch verzekerd, ook al is er nog niet ingeschreven. Na drie keer willen we vragen om uw kind in te schrijven en ze uniform naar de Chiro te laten komen.

!!! Attesten waarmee jullie geld kunnen terugtrekken in verband met lidgeld, kamp of dergelijke, kunnen binnengebracht worden bij onze VeeBee Nele Cools in het Varenpad 39 te Arendonk. Gelieve wel zelf het betaalde bedrag en betalingsdatum in te vullen. Indien volledig, bezorgt Nele ze met stempel aan het fonds.

Inschrijvingsformulier:

https://forms.gle/FqTzqC2HGEhZxQug8

infoboekje

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now