top of page

Hoe gaat een chirozondag in zijn werk?

Waar? 

Onze lokalen achter de Bemdhal in de Diepenbeemd openen hun deuren een half uur op voorhand, dus vanaf 13u30 zijn onze leden welkom.

Van hoe laat tot hoe laat? 

Een chirozondag begint om14u en 
eindigt om17u30 voor (super) pinkels, (super)speelclub en (super)kwiks.

 

Tippers, tiptiens, aspi's en super aspi's blijven een half uurtje langer, tot 18u.

Voor wie? 

Chiro is er voor iedereen die zin heeft om een saaie zondagnamiddag op te vullen door met leeftijdgenoten spelletjes spelen!
De afdelingen:
- Pinkels: 1e leerjaar
- Superpinkels: 2e leerjaar
- Speelclub: 3e leerjaar
- Superspeelclub: 4e leerjaar
- Kwiks: 5e & 6e leerjaar

- Tippers: 1e & 2e middelbaar
- Tiptiens: 3e & 4e middelbaar
- Aspi's: 5e & 6e  middelbaar
- Superaspi's: 1e jaar hoge school/universiteit

De eerste keer? 

Wanneer je voor de eerste keren naar de chiro komt, hoef je niet meteen in uniform te komen. Je kan eerst een paar keer proberen of je het wel leuk vindt. Wanneer je de beslissing maakt om je in te schrijven (meer info bij inschrijving) vragen we om een uniform aan te kopen. 

Een uniform

T-shirten en truien met opdruk van onze eigen chiro verkopen we elke eerste zondag van de maand in ons leidingslokaal. Een chirorok kan je enkel kopen in chirowinkel de Banier. De dichtsbijzijnde is in Turnhout of je kan online bestellen via https://www.debanier.be/. Hier worden ook de algemene chiro T-shirten en truien verkocht. Het maakt niet uit welk T-shirt of trui (met opdruk van onze chiro of de algemene) je aankoopt. In de zomermaanden is het toegelaten om in een topje naar de chiro te komen, op voorwaarde dat het topje rood of blauw is.

En als de chiro gedaan is?

Om17u30 komen (super)pinkels, (super)speelclub en (super)kwiks met hun leidsters naar de plakpaal aan de parking van de Bemdhal gewandeld om een overrompeling aan onze lokalen te vermijden. Daar kan je je dochter ophalen. Tippers, tiptiens en aspi's vertrekken zelf naar huis om 18u.

Eten & drinken op de chiro 

Om 16u is het vieruurtje. Dan mag elk kind zijn snoepje, koekje, stukje fruit, ... van thuis meegebracht, opeten. Drankjes breng je ook van thuis mee.

Nog vragen?

Als je nog vragen hebt over de chiro mag je op zondag altijd op de deur van ons leidingslokaal kloppen. Of je mag bellen/mailen naar onze hoofdleiding of VB. Hun contact-gegevens vind je op de pagina contact.

bottom of page